Strona 1 z 1

syreni...

: pt 05 gru, 2008
autor: Abi
        • syreni...
      • co lepsze
        wosk w uszach
        czy powróz na ramiona

        nie odkładaj wiosła
        by zapomniało o falach
        dla prądu między rafy

        tam tylko śpiew
        biały
        jak kości
        niezliczonych żeglarzy


        [size=99px](22.11.2008r.)[/size]