Strona 1 z 1

a jednak...

: sob 04 paź, 2008
autor: Abi
      • a jednak...
    • myślałam że nie potrafię
      a jednak

      nie odstawiony kubek na stole
      brak butów o które się potykałeś

      drobnostka

      jeszcze tylko podejdę do gardła wspomnieniami
      tak jak wszystkie

      pod rękę z wyrzeczeniem
      noga za nogą

      już ich nie rozdzielisz


      [size=99px](19.09.2008r.)[/size]