Strona 1 z 1

między nocą a nocą

: sob 04 paź, 2008
autor: Abi
    • Arkowi, który widzi w ciemnościach
      • między nocą a nocą
    • twoja noc jest inna od polarnej
      maluje zorzę trzaskiem
      łamiąc światło
      przed którym nie mrużysz oczu

      jak samotny podróżnik
      drogą wyuczoną na pamięć
      docierasz dalej niż inni

      z szybszym pulsem niejasnego zagrożenia
      czy nie potknę się
      przy wejściu do kryjówki


      [size=99px](21.09.2008r.)[/size]