Strona 1 z 1

na faktach

: sob 04 paź, 2008
autor: Abi
      • na faktach
    • rozgarniam ci włosy
      jak sierść oswojonego zwierzęcia
      wciskają się między palce
      spokojem zasypiania

      w ich trzcinie mokre wargi
      swobodnie wieszają kruszce słów
      na prześwitach rzeczywistości

      już nie tworzymy fikcji tam
      gdzie pragnienia
      dopisują nowe rozdziały

      powstaje
      bestseller


      [size=99px](02.10.2008r.)[/size]