Strona 1 z 1

będziemy...

: czw 06 lis, 2008
autor: Abi
      • będziemy...
    • stoisz w kolejce myśląc
      wykupię sobie czas
      naiwniaku
      oddechów nie liczy się umysłem

      chwile ze mną
      odmierza zegar nie biorący nadgodzin
      kontroluje początek i koniec
      środek jest twój

      jeśli
      nie złamiesz go

      będziemy



      [size=99px](31.10.2008r.)[/size]