Strona 1 z 1

radio

: wt 29 mar, 2011
autor: LCzerwosz
kręcę gałkami
starego radia

przekręcam klucz wiolinowy
otwiera przestrzeń
olśniony krystalicznym dźwiękiem
żyję pełną mocą
co noc
śpiewam tańczę gadam

z czasem
zmieniam pokoje
języki nastroje

powoli dostrajam stację
przeznaczenia