Strona 1 z 1

przeznaczenie

: wt 29 mar, 2011
autor: LCzerwosz
marzenie dalekiego zasięgu
osiągalnego a nie
przeznaczenie określa
czy do bliskiego spełnienia

sam zdecydować muszę
w sprawie głębokiej
nie znając zamysłów losu
co powziął pewne kroki

na podstawie płytkich emocji
wyrobionych samemu sobie
zgaduję oświecony
jedynie blaskiem gwiazd

lecz bez echa z lasu
bez znaku z przestrzeni
w czasie
bez żadnego znaczenia