Strona 1 z 1

pięknoduch

: ndz 13 sty, 2013
autor: LCzerwosz
życiorys znakomity
blask aż zawrót
uwikłanie
sprawa poszlakowa

na moich oczach pękają kryształy
zasłaniam by uchronić
nic nie widzieć

zawierucha
pewnie stracę głowę