Strona 1 z 1

Zima

: wt 24 lis, 2009
autor: LCzerwosz
patrzę jak kosmyki słońca
wślizgują się tu i tam
z uporem zdejmujesz
ciepły dotyk mego wzroku
z szyi, z twarzy
odwijasz szale rąk
zaziębisz się
bez grzechu
zima może być sroga