Strona 1 z 1

Burza

: wt 24 lis, 2009
autor: LCzerwosz
nadeszła znikąd
i za nic
wiem wiem
to ból za ból
w oku drzazga sól
emocja wyprzedza koncepcję
inna percepcja

chciałbym wiedzieć
że krople na twarzy
to naprawdę tylko
deszcz