Strona 1 z 1

Budowniczowie życia

: pt 14 lis, 2008
autor: LCzerwosz
Z kamieni niezgody
mozolnie wykuwamy posągi
bożka nienawiści.

Z kamyków
cudzego ogródka
powstaje beton
wspólnego więzienia.

I tak się z czasem zamykamy
wbrew woli i na własne życzenie.

Budowniczowie.