Strona 1 z 1

szafa

: wt 02 lis, 2010
autor: LCzerwosz
wypoliturowany na skrzypce
skrzypi stary rupieć

kryształowe lustro
rozprasza na fragmenty
odblaski słońca
fiolet błękit czerwień

coś dziwnie szeleści
to suknie wychodzą z mody

przechowane fragmenty wspomnień
matki