Strona 1 z 1

Złote liście

: pn 17 lis, 2008
autor: LCzerwosz
W starym parku
złote liście szeleszczą.
Rozganiane wiatrem,
popychane butami.
Jak szybko nam teraz
ulatują złote myśli.
Powoli odchodzimy
niepotrzebni.