Strona 1 z 1

Kapitał minut

: pn 17 lis, 2008
autor: LCzerwosz
opadają z drzew
emocje lata
tylko złoty kolor
pocieszeniem

a ja zbieram kasztany
na kapitał minut
na rozmowy z tobą
z naliczaniem
sekundowym