Strona 1 z 1

Walentyna

: pn 17 lis, 2008
autor: LCzerwosz
Walentyna zabiera mnie czasem w kosmos.
Rakietą do planet,
ku słońcu lecimy,
aż roztopi się wstydu maska.

W obiektywie.
w pośpiechu,
w kabinie zawsze za ciasnej
cały się spalam.

Życie warte tyle,
ile jest takich wspomnień.