Strona 1 z 1

Państwo prawa

: sob 04 gru, 2010
autor: LCzerwosz
ustawiana kolejność dziobania
w dyktaturze
najbardziej z oświeconych
oburza
bo
sprzyjam państwu prawa

niesprawiedliwość płynie z góry
ryba od głowy

lecz liczę na kolesia
z komisji przetargowej

o moją duszę