Strona 1 z 1

Czekasz

: śr 21 sty, 2009
autor: Mariusz
szept rozlał się w dolinie
kwitnącej twoim oczekiwaniem
rosą pokrył liście
czas schował do kieszeni
i uśmiechnął się ciepłym porankiem


wiosny nie wybierają ogrodów
zaproś tę najpiękniejszą
zaskocz ją bukietem
a odwdzięczy się pocałunkiem