Strona 1 z 1

Dzisiaj

: śr 21 sty, 2009
autor: Mariusz
jutro też jest dzień
czy będzie mój
przed dworcem te same pytania
dałem im dzisiaj i mają godzinę
to mało z pięciu chlebów
zawsze boję się o resztę dla siebie
nikomu nie mówię o dwóch rybach
w lodówce
wciąż świeżych