Strona 1 z 1

nie chcę zasnąć

: wt 03 lut, 2009
autor: Mariusz
są takie dni które się pamięta
zdarzeniami skrzętnie chowanymi
na chłodne wieczory

powiedziała dzień dobry jakbyśmy się znali
z uśmiechem opuściła powieki
i już była tylko ona
na krawędzi spojrzenia
połączyły się historie

spotkałem ją na liściu orzecha
gdy zamknąłem oczy padał deszcz