Strona 1 z 1

nie słyszę

: czw 05 lut, 2009
autor: Mariusz
kolana płaczą otwartą puszką wiary
wzrok otulony powiekami w obawie przed wiatrem
za szybą chodnika pomnik matki walczącej
nie przyciąga wizją autora
przechodzę szukając drobnych
skupieniem mędrca

a całuny milczą jakby bały się własnego głosu