pod chmurami

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

od miesiąca jest inaczej
może dlatego że zabrakło jaskółek
chociaż lato śpiewa burzami
wrócą

ten kto zrobił dwa kroki w tył
i stanął
wie dokąd pójść
nie zapominając po co pada deszcz

ślady zostawione ustami
giną najpóźniej
Ostatnio zmieniony śr 08 cze, 2022 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
każdy komentarz uczy