gubię parasole

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

spod podszewki wygląda wczoraj
które zatrzymałem dla ciebie
byłoby dobrze
gdyby nie deszcz

piasek ze studni
bawi się w wodę
a ty czekasz na kawę

dlaczego pytania bolą bardziej
kiedy wiem że padną

za pierwszym pagórkiem
droga nie prowadzi w dół
i jeszcze ten deszcz
każdy komentarz uczy