dni

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

czy ktoś potrzebuje proroka
po kolacji

zamykam drzwi przed sobą

za klucz trzeba zapłacić
bez kredytu

chwilami jesteśmy razem

jak zwykle
przy obiedzie
jeszcze pamiętam
za co cię kocham
każdy komentarz uczy