w krzywym zwierciadle

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

zbyt długie rękawy czasem przeszkadzają
jak nazwy miast których nie znam
zaczekam pod zielonym bzem
na dojrzewanie

dobrze że lustro unika spojrzeń
i nie pyta o twarz

gdybym przypadkiem zmądrzał
przypomnij mi
dlaczego noszę za duże buty
obiad zostawiam na jutro

przed progiem pasowało wszystko
nawet las za drzwiami
każdy komentarz uczy