Strona 1 z 1

wodorosty

: pt 10 cze, 2022
autor: Mariusz
kto może powiedzieć
że zrobił wszystko
wiara w początek i koniec
nie zawsze wystarczy

między dnem a wodą
powstają twierdze
suche jak pieprz

otwórz okno
i pomyśl
że to już dzisiaj