Strona 1 z 1

jaskinia

: sob 11 cze, 2022
autor: Mariusz
zostawiłem wydeptane schody do innego świata
i nie pamiętam co jeszcze
przychodzą jak kamień z kamienia o świcie
a białe biedronki są tylko dla dzieci

to czasem muzyka czasem ty

byłoby grzechem teraz zasnąć
w środku dnia innej bajki