Strona 1 z 1

obrazek z jachcic

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
krzychu był tylko częścią
mojego dzieciństwa
a jednak bez niego
zabiłbym pół siebie

wciąż gramy
na zarośniętym boisku
w środku lasu

może dojdzie jurek
i będzie po równo

wspomnienia nie zastygają
bez powodu