Strona 1 z 1

jawa

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
jak to możliwe że widzę
własne uszy
nie śniłem w południe
chyba brak magnezu
albo czegoś tam

ktoś odebrał mi zdolność
kredytową za moje pieniądze

chcę żyć do śmierci
tylko mojej

droga jest krótka
choć pełna fałszywych gwiazd
jedna z nich otwiera dzień