dalej niż daleko stąd

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

czas pozwala naginać rzeczywistość
do niewiarygodnych kształtów

jeśli prawda leży pośrodku
a lustrom nie wolno kłamać
znajdę siebie
w połowie drogi do odbicia

czarownice były wymyślone
żyją tylko ich ofiary
każdy komentarz uczy