Strona 1 z 1

kropla za kroplą

: śr 06 mar, 2024
autor: Mariusz
zawsze byłaś zbyt daleko
w tych samych ramionach
lecz innym śnie

dlatego tak często
budzę się nawet za dnia

zostawiłem ci ostatni parasol
choć wiem że nie każdy
chroni przed deszczem

czasem rozmyte ślady na drodze
mówią dużo więcej niż dotyk