Strona 1 z 1

podchody

: śr 17 cze, 2009
autor: Mariusz
nie liczyłem już dni
wiara tak silna i stara
że zostawiłem ją na drodze
bez słowa
zapomniałem
w wierszu mnie znalazła
z uśmiechem i mokrymi oczami

zginęły chodniki z lasu
bo przecież lubię zbierać grzyby
i czasem iść za słońcem
a tak naprawdę
zawsze wiedziałem
że mnie rozumiesz
od wczoraj