Strona 1 z 1

"piórkiem i węglem"

: czw 16 lip, 2009
autor: Mariusz
jeszcze pamiętam że oczy malują
ucząc się patrzeć na siebie

brakowało szeptów półmroku
z sąsiedniej poduszki
czasem jakiś docierał
i zostawał wierszem

za nocą przesuwasz noc
obrazy proszą o ramy
bo świtem chcą się pokazać

z tej samej łąki braliśmy kolory
a ty mówisz że został tylko węgiel