Strona 1 z 1

a później

: czw 16 lip, 2009
autor: Mariusz
wiem że jesteś ze mną
w tym samym punkcie nieskończoności
czy to nie dziwne że słyszysz moje prośby
nie modlę się głośno

bez doświadczeń i nowych wyzwań
w naszym wymiarze z jednym przykazaniem

nie będzie błędów
ty pierwsza powiedziałaś
na zawsze
od tego zaczniemy