Strona 1 z 1

kołysanka

: czw 16 lip, 2009
autor: Mariusz
wróciłem na chwilę do nieskończonych zdań
zadowolone z odwiedzin prosiły o słowa
których zabrałem kilka
pewnie przez nieśmiałość
nie wspomniały o kropkach

sen niedospany kusi poduszką
a oczy od nowego światła
nie widzą odwrotu

gdybym był poetą
zebrałbym myśli
jeszcze przed wieczorem
na dobranoc