Strona 1 z 1

jak mało brakuje do szczęścia

: czw 16 lip, 2009
autor: Mariusz
zrzucił płaszcz przemoczony milczeniem
w domu podeschnie samotnością
coraz mniej miejsca bo wciąż pada
i wiatry krzyżują się za drzwiami

drogi nie mogą czekać na słońce
prowadzą tych którzy idą

między szybą a nosem jest jezioro
ale nikt nie musi w nim pływać
jak zwykle zaśnie szczęśliwy
że nie zamoczył nogi