Strona 1 z 1

ostrożnie

: czw 16 lip, 2009
autor: Mariusz
nie podejdę za blisko bo uśmiech stwardnieje
szczelina w skale nie jest dobrym miejscem dla dłoni
kuszenie rajem na ziemi zawsze pachnie kurzem
już prawie wszyscy to wiedzą a ofert przybywa

wzdłuż autostrady obok płatnych parkingów
są wolne miejsca
gdzie dla zabawy niewidomy barman rozlewa wodę
tam mogę odpocząć

jeszcze przez chwilę wierzę w człowieka
i nie pamiętam