Strona 1 z 1

postęp

: czw 16 lip, 2009
autor: Mariusz
w pudełkach zapałek
po łebkach sądzą

bo strach
głębiej podrapać

zapalniczka
nie jeden świat
spaliła

a słowo wciąż to samo
nie spłonie póki my żyjemy