Strona 1 z 1

powroty

: pt 17 lip, 2009
autor: Mariusz
kamienie z obcych dróg wydają się twardsze
a stopy nie pasują do długo pastowanych podłóg
wiem że jest granica dla spojrzeń
i gdzieś kończą się ruchome schody

dopóki nie wiedzą że jestem intruzem
piję piwo na odpuście najnowszych grzechów
później zostaną kwaśne jabłka z własnego raju
w którym nogi nie bolą