Strona 1 z 1

nie jest za późno

: pt 17 lip, 2009
autor: Mariusz
echo zza płotu cieszyło oczy
pragnieniem zawieszonym na ścianie
czasem i ja odważyłem się pamiętać

zakryte pastele cicho czekały
one wiedzą że godziny wracają nazajutrz

kiedy kończy się dzień
nie pora zamykać książkę

słowa budzą się wieczorem