Strona 1 z 1

strach pająka

: sob 18 lip, 2009
autor: Mariusz
zagubiłem się w sieci
plecionej na twój użytek
wczoraj zaczęły wyrastać mi skrzydła
nie zdołam ich ukryć przed wieczorem
a mieliśmy pójść na kolację

może przypomnę sobie co lubię
i zgrzeszę zanim przyjdziesz po swoje

tak mało czasu zostało
do odkrycia imienia
już zamykasz drzwi
za którymi uśmiecha się do mnie
samotność