Strona 1 z 1

na drodze do spojrzeń

: sob 18 lip, 2009
autor: Mariusz
czytałem horyzonty od lewej
zwyczajnie
odwróciłaś książkę
teraz wolno dochodzę
do tytułu

nie musisz tłumaczyć
uśmiechu starszej pani z biblioteki
ona zawsze była smutna

na wszystkich ścianach
gasisz słońce
kiedy uczę się patrzeć
zamkniętymi oczami