Strona 1 z 1

nie - ważne

: sob 18 lip, 2009
autor: Mariusz
to zwykły dzień
przesypany pyłem
centymetr po centymetrze

drogi i zdania opadają
wolno przed zapomnieniem
tuż za plecami

gdy wieczór zasypia
chciałbym z pozostawionych chwil
zebrać słowa
którymi będziesz mi mówić
dobranoc