Strona 1 z 1

kolejne wspomnienie

: pn 20 lip, 2009
autor: Mariusz
nie jestem pewien czego pragnąłem
zwinności czy majestatu
wziąłbym jedno i drugie
i jeszcze setki innych
wszystkie były dla mnie ważne
z osobna jak liście w kolejce do jesieni

podobno mama mówiła
serce

nie pamiętam czy tak było
zbyt wiele spraw
uciekało na boisku
a niektóre już umarły