Strona 1 z 1

zabrałem cię lasom

: wt 21 lip, 2009
autor: Mariusz
blisko jak wiatr
szumem oddalasz niepokoje
ukryta między trawami

teraz mogę
rozmawiać ze słońcem
bez okularów

tęsknię za deszczem
i wiem dlaczego drzewa milczą
gdy jesteś ze mną