Strona 1 z 1

między drzewami

: wt 21 lip, 2009
autor: Mariusz
sosny strzegą cię jak polanę
co dzień darując słońce
i chylą się dachem gdy pada

nie wiem czy pozwolą
podejść na odległość szeptu
zazdrosne o spojrzenie

gdy zaszumią tajemnicą

zostanę między kartkami
nieprzeczytanej książki
zapomnę o ostatniej stronie