Strona 1 z 1

bądźmy poważni

: czw 23 lip, 2009
autor: Mariusz
kiedy będzie wojna
to wejdę pod stół w kuchni
i przeczekam

albo im powiem
że mama ma inne
ważniejsze sprawy
no i musi wyprasować
tacie mundur

a w szkole
lepiej jak nikt się nie dowie
bo nie będzie wuefu

dla krzysia to obojętne
ma pełno gier w komputerze
i wciąż wygrywa