Strona 1 z 1

wakacje albo wojna (2011)

: wt 11 paź, 2011
autor: @psik
przed nami front
system życia
jak wszystko co obce
przeraża i ciekawi

pęka linia sinieją usta
dorośli krzyczą
dzieci nie słuchają rozkazów
za chwilę stanie się im krzywda

przemycają spojrzenia przez granicę
wracają zapłakane

wiatr ma dziś siłę
i smak granatów