Strona 1 z 1

pióra

: wt 11 paź, 2011
autor: @psik
czerwonowłose i ostroczube
pióra wyrwane twoim skrzydłom
już chmur nie dotkną hordą złudzeń
żadną poprutą chorągiewką

chłopcy bawiący się zaklęciami
i udający indiańskie demony
chłopcy barwami malowani
próbują wskrzeszać czas miniony

podarte serca ich na pióra
już się nie nadają

podarte serca ich
na pióra już się nie nadają