Strona 1 z 1

miasto

: wt 11 paź, 2011
autor: @psik
przeciskam się nago
przez wąskie uliczki
trąc ciałem o ściany

gubię część siebie
ale zyskuję cząstkę wielkiego
bezimiennego miasta

jednam się
jestem jego niewolnikiem