Strona 1 z 1

pomarańcza

: ndz 11 sty, 2009
autor: @psik
wybuchła pomarańcza rzucona o ścianę
tworząc nowy wszechświat galaktyki spiralne
pestek układy gwiezdne i soku mgławice
rozprysnęły się szybko w przestrzeni dziewiczej

energię czynić z materii
z myśli wykuwać słowa
poezję rodzić w duszy
i zamęt czynić w głowach

energię czynić z materii
to być kochanym i kochać
materię czynić z energii
to pomarańcza Boga